Home Beauty Sheet Masker fra Rema 1000

Sheet Masker fra Rema 1000

by Trine

En dag jeg handlede i Rema 1000 faldt jeg ved et tilfælde over disse sheet masker fra brandet Maske Kompagniet. Jeg lagde nok specielt mærke til dem på grund af den fine emballage, men kunne de leve op til deres flotte ydre?

En dag jeg handlede i Rema 1000 faldt For mig handler det udelukkende om ingredienser når jeg køber hudpleje, og jeg vendte dem straks om og begyndte at læse som en anden nørd. Til min store overraskelse var det rent faktisk nogle helt igennem gode ingredienser, uden alt muligt unødvendigt skidt. 

Der er i alt fire slags, Charcoal, Anti-age, Moisturising, og Sensitive og de koster kun en 10’er stk. Den sidste tiltalte mig egentlig ikke så meget, men de tre andre hev jeg straks i kurven.

Selve sheet maskerne har egentlig en okay god pasform. Jeg har prøvet nogle forskellige sheet masker før, som virkelig sad dårligt og det er bare super irriterende når man skal sidde med den på i en halv time. Det eneste minus er at hullerne til øjnene i følge mig ikke var helt store nok, og jeg synes derfor masken kom for tæt på mine øjne.

Jeg prøvede maskerne af én af gangen over 3 dage, og nedenfor kan i læse om min oplevelse med hver maske.

Charcoal face mask

Første maske jeg prøvede var Charcoal og ser man på ingredienslisten, så indeholder masken en masse gode ingredienser for din hud, uanset hvilken hudtype du har. Den indeholder blandt andet Glycerin, Castor oil, Panthenol, Niacinamid, Hyaluronsyre og en god håndfuld antioxidanter.

Efter masken havde siddet i 30 minutter tog jeg den af og masserede det resterende gel ind i huden. Resultatet var faktisk overraskende synligt. Min hud var blød, glødende og generelt mere frisk og klar at se på.

Dagen efter så min hud nærmest perfekt ud, hvis man altså lige så bort fra et par akne ar her og der. Min hud havde den smukkeste glød og var faktisk ikke den mindste smule fedtet, som den ellers plejer at være. Det er helt sikkert en maske jeg skal have købt flere af.

Anti-age face mask

Næste sheet maske jeg prøvede blev Anti-age, og ingredienslisten er igen overraskende god. Den indeholder blandt andet Glycerin, Niacinamid, Q10, Panthenol, Vitamin C, Ceramide, Hyaluronsyre, Collagen og en masse gode antioxidanter. Der er ingen tvivl om, at dette er en god maske hvis man ser på ingredienslisten.

Min oplevelse med masken var dog ikke helt så god som med Charcoal masken. Efter ca. 20 minutter begynder min hud at prikke og klø, ikke meget, men nok til at det irriterer mig lidt. Jeg holder dog de sidste 10 min. ud og tager masken af. Min hud er en smule rød og irriteret og det svier lidt under øjnene, igen er det ikke meget, men nok til at jeg tænker at masken nok ikke lige fungerer med min hud. Rødmen forsvinder dog relativt hurtigt, og derefter ser min hud faktisk pæn ud.

At jeg reagerer på denne maske er selvfølgelig ikke ens betydende med at du vil reagere på den, vi har alle forskellig hud og forskellig tolerance. Nu indeholder masken også vitamin c, og det er en ingrediens jeg nogle gange reagerer på med rødme og prikken, og det er heller ikke helt unormalt.

Moisturising face mask

Moisturising mask var den sidste jeg prøvede og igen er det med en god ingrediensliste. Den indeholder blandt andet Glycerin, Hyaluronsyre, Sheasmør, Aloe vera, Niacinamid, Collagen og en masse gode antioxidanter.

Der var heller ingen stikken eller prikken ved denne maske, og de 30 min. med masken på gik hurtigt. Da jeg tog masken af og maserede det sidste ind i huden var der dog ingen wow faktor, eller nogen anden synlig forandring ved min hud. Min hud føltes selvfølgelig gennemfugtet hvilket jo også er maskens henseende, men jeg fik ikke rigtig den blown away følelse som jeg havde med charcoal masken.

Om det er en maske jeg vil prøve igen er nok lidt tvivlsomt, for jeg har så mange andre ansigtsmasker der giver mig masser af fugt, men den er da værd at prøve.

 

Som nævnt tidligere koster maskerne 10 kr. stk. og kan købes i Rema 1000 eller på Rema 1000’s hjemmeside.

CHARCOAL FACE MASK
mask2
ANTI-AGE FACE MASK

Leave a Comment