Home BeautyHårprodukter Lækre hårprodukter fra Gisou

Lækre hårprodukter fra Gisou

by Trine

Hårprodukter fra mærket Gisou har floreret på Instagram længe, og lige så længe har jeg gerne ville have fingrene i dem. Jeg fik egentlig i den tro, at det kun var Amerikanerne der havde den luksus, at kunne købe produkterne, men de sender rent faktisk til Danmark. Moms, told og importgebyr skal du heller ikke bekymre dig om, for de sender nemlig fra Holland.

Skaberen af Gisou er Negin Mirsalehi, hvis familie har været biavlere i 6 generationer. Derfor kommer honningen i produkterne naturligvis fra egen produktion.

Det mest populære produkt fra Gisou er nok deres Honey Infused Hair Oil, som selvfølgelig indeholder Mirsalehi Honning, og duften er himmelsk. Udover hovedingrediensen som er honning, så indeholder olien også vitaminer, aminosyre og antioxidanter. Olien er en ret tyk en af slagsen, men bestemt uden at gøre håret fedtet at se på. Du kan bruge olien på flere forskellige måder, i fugtigt hår før styling, som sidste step eller tilsætte 1-2 dråber i din favorit hårmaske.

Næste produkt jeg ikke kunne modstå er deres Honey Infused Hair Perfume. Det er første gang jeg ejer en hår parfume, og vidste derfor ikke om det var noget jeg egentlig ville få brugt. Jeg er dog faldet pladask for denne, og jeg tager mig selv i at gå og sniffe til mit hår flere gange om dagen. Hovedingrediensen i denne er også Mirsalehi Honning, og det er derfor ikke blot rent alkohol og duft du sprøjter i håret, men en masse pleje.

Kan købes hos Gisou.com

Leave a Comment