Home About

About

Hej, og velkommen til mit lille blogunivers.

Mit navn er Trine og jeg er 25 år. Denne blog handler primært om min glæde ved makeup og hudpleje, faktisk alt hvad der er beauty relateret. Min helt store kærlighed ved makeup og hudpleje startede ved Chanel, men jeg har med årene fået øjnene op for mange flere lækre brands og jeg elsker at prøve nye produkter af.

Indenfor makeup er jeg primært til det naturlige, men jeg elsker også det ekstreme, dog kun for at eksperimentere. De produkter jeg går mest op i indenfor makeup er nok min complexion, altså primer, foundation, pudder, highlighter, bryn, etc. Det er derfor også mest det du vil se af produktanmeldelser her på bloggen.

Da jeg lider af akne, prøver jeg altid at få den perfekte complexion med makeup. Det er dog ikke altid lige nemt, da akne er en bitch og svær at skjule. Af samme årsag bruger jeg også meget tid på at have en god hudplejeroutine, og så vidt muligt mindske mine angreb af akne.

Udover det, er jeg vild med indretning, fotografering og billedredigering. Jeg bruger rigtig meget tid på pinterest hvor jeg finder inspiration til indretning men også til blogindlæg og lign.

Alle mine billeder her på bloggen er taget med mit Canon EOS 1300D og redigeret i Photoshop CC 2017.