Home Webshops

Webshops

D E   D A N S K E :

Matas
Vi kender alle sammen gode gamle matas, personligt ønsker jeg selv at købe fysisk i en matas butik, men bor man ikke lige i nærheden af en matas, er det jo rart at kunne købe online. Desuden er det værd at være medlem af clubmatas hvis man ofte handler hos dem.

Magasin
Magasin kender vi jo alle sammen. Hos magasin kan du næsten få det meste indenfor skønhed, plus meget mere. Som noget nyt har de også fået Urban Decay og Real Techniques børster. Dog kan dette fåes langt billigere hvis du køber fra nogen af de udenlandske webshops. Det jeg ofte køber hos magasin er MAC.

H&M Beauty
H&M’s nye beauty produkter er jeg blevet ret stor fan af, og det er helt klart pengene værd.

Nicehair
Hos Nicehair kan du få alt inden for hårprodukter virkelig billigt, derudover har de også makeup, hudpleje og meget mere.. Ofte med rigtig gode besparelser! Essie neglelakker kan de f.eks få rigtig billigt.

Houseofstars
Hos houseofstars kan du få en masse af de populære mærker, som blandt andet Anastasia Beverly Hills, Morphe Brushes, Kardashian Beauty, NYX, Sleek og mange flere.

Untold Secretz
Hos untoldsecretz kan du få en masse lækre mærker, blandt andet Eve Lom, Karmameju, Malin+Goetz, Nars, Shu Uemura, Youngblood og mange flere.

Cocopanda
Hos Cocopanda er der virkelig nogle gode besparelser at hente, især hvis du er på udkig efter Real Techniques børster. Derudover kan du også finde mærker som The Balm, Anastasia, Young blood, og mange flere.

Gettheglow
Gettheglow har et forholdsvis lille udvalg, men de har formået at holde sig til nogle rigtig lækre produkter, så siden er klart et kig værd. Her kan du få Codage, IDUN Minerals, Skyn icelands + flere.

Sund skønhed
Hos sundskønhed kan du få en masse lækre mærker, blandt andet Beaute Pacifique, Maria Nila, Codage, Rønsbøl, Sard og mange flere.

Billigparfume
Hos billigparfume kan du udfra navnet selvfølgelig købe parfume, derudover har de også en del makeup og hudpleje.

Makeup-online
Hos Makeup-online finder du et stort udvalg af populære udenlandske mærker, som Real Techniques, Sleek, Sigma og mange flere.

Ezzence
Hos Ezzence finder du et meget stort udvalg af Makeup, hårpleje og hudpleje. Du finder blandt andet mærker som Aussie, OPI, Real Techniques, REN og mange flere.

Beauty Power
Beautypower har en masse lækre og eksklusive produkter fra blandt andet Oskia, Codage, Pai, Zarko, Zarkoperfume.

My Beauty
Hos mybeauty.dk kan du få mærker som Anastasia Beverly Hills, Morphe Brushes, Sleek, Real Techniques og mange flere.

Spoiled
Denne webshop er forholdsvis ny, men den skal selvfølgelig også nævnes. De har både hårpleje, hudpleje, makeup og parfume, og du finder mærker som Maroccanoil, Pai, Bellapierre, Redken og mange flere – Og jeg har på fornemmelsen at den kun vil blive større.

Coolshop
Coolshop startede egentlig ud med at være spil, men de har sidenhen udvidet en del, blandt andet med en beauty afdeling, hvor du blandt andet kan købe Chanel, Dior, Clinique og mange flere.

D E   U D E N L A N D S K E  ( I N D E N   F O R   E U ) :

Feelunique
Hos feelunique finder du et overvældende stort udvalg af makeup, hudpleje, hårpleje mm. Du kan blandt andet få mærker som Dior, Urban Decay, Real Techniques, Bourjois, Nars, Chanel og mange flere

Lookfantastic
Lookfantastic er et af de steder du skal kigge hvis du er på udkig efter GHD, da der er rigtig meget at spare, og hvis du vil købe NARS makeup, er det også her du skal kigge. Desværre sender de ikke længere Benefit til Danmark.

HQhair
Hq hair har meget af det samme som lookfantastic, blandt andet NARS og GHD – Grunden til at de nok er meget ens, er at de begge er ejet af TheHut.com

Beautybay
Beautybay har et ret stort udvalg af makeup og hudpleje. De har mærker som Anastasia Beverly Hills, Morphe Brushes, Jeffree Star, Zoeva, Lime Crime, Gerard Cosmetics, Violet Voss og mange flere.

Cult Beauty
Hos Cult Beauty finder du et stort udvalg af makeup, hår og hudpleje. Du finder mærker som blandt andet Becca, Charlotte Tilbury, Jouer Cosmetics, Huda Beauty, Zoeva, Pixi, Morphe Brushes og mange flere.

Space NK
Hos SpaceNK kan du få det populære mærke Hourglass, plus en lang række andre populære mærker som Laura Mercier, Becca, Eve Lom, Diptyque og mange flere.

Beauty Expert
Beauty Expert, som også er ejet af Thehut.com, minder på mange måder om Lookfantastic og Hqhair, dog har de ikke NARS, men de har mærker som Cargo, Lord & berry, Eve lom og mange flere..

Escentual
Hos Escentual finder du de helt store mærker som Dior, Guerlain, Givenchy, Michael Kors, Clarins og mange flere.

Urban Retreat
Urbanretreat er en engelsk webshop med masser af lækre beauty brands, som f.eks Hourglass, Laura Mercier, NARS og mange flere. Levering til Danmark koster £7.5

Cocktailcosmetics
Hos Cocktailcosmetics kan du få mærker som Jeffree Star, Sigma, LA girl, morphe brushes og mange flere. De sender fra England og forsendelse koster 4,5 pund.

The beauty store
Thebeautystore er en engelsk webshop med mærker fra blandt andet NYX, Smashbox, W7, Butter London og mange flere.

Love Makeup
Hos Love-makeup kan du få en masse spændende mærker som blandt andet Zoeva, Kevyn Aucoin, Ben nye, Sigma, Sugarpill og mange flere.

Parfumdreams
Parfumdreams er en tysk webshop med masser hud og hårpleje, makeup og parfume. Af mærker kan du blandt andet finde Dior, Bobbi Brown, Guerlain og mange flere. Som det helt store sælger de også Chanel, endda billigere end herhjemme. Plus du kan få fat i de nye kollektioner lang tid før de kommer til Danmark.

Flaconi
Flaconi er også en Tysk wepshop med en masse interessante mærker, som blandt andet Chanel, Dior, Lancome, YSL og mange flere. Priserne er lidt lavere end herhjemme, og forsendelse koster €6.90 til Danmark.

Kosmetik 4 less
Kosmetik4less er en tysk hjemmeside med en masse billigt makeup, fra blandt andet Essence, Catrice, BeautyUK, Manhattan, Wet’n’Wild, Real Techniques, Revlon og mange flere.

Cloud10Beauty
Cloud10Beauty er en forholdsvis lille shop, men jeg synes alligevel den er værd at nævne. Her finder du mærker som Sigma, theBalm, REN, Bioderma, Alpha-H og mange flere. Forsendelse er gratis til Danmark ved køb over €50.

eChemist
Hos eChemist kan du få billigt Avene, La Roshe-Posay, Vichy og mange flere. Desuden har de også en del makeup, fra blandt andet The Balm, Loreal, Guerlain og bourjois.

Salonskincare

Bath & Unwind

Asos
Hos asos finder du ikke kun tøj, men også en ret fin stor beauty afdeling, hvor du blandt andet kan få mærker som Bourjois, Loreal, Maybelline, Models own, Stila og flere. Desværre sender de hverken NARS eller Benefit til Danmark.

Fragrance Direct
Hos Fragrance Direct finder du et pænt stort udvalg af alle de kendte parfumer, til engelske priser. Desuden har de også en hel del billigt makeup, fra blandt andet Loreal, Rimmel, Max Factor, Revlon og Maybelline. Desuden har de også lidt MAC og Real Techniques – og så har de Essie neglelakker til ca. 25 kr. stk.

Gorgeous Shop
Gorgeous shop har et pænt stort udvalg af blandt andet hårpleje, hudpleje og makeup. Her kan du få mærker som REN, Glamglow, YSL, Real Techniques og mange flere.

MAC
Ja, mac shoppen giver jo sig selv.

Makeup Revolution
Makeuprevolution er for mig et forholdsvis nyt mærke, de laver en del godt makeup til latterligt billige penge, så de er helt klart et kig værd.

Freedom Makeup London
Freedom makeup er en søsterside til Makeup Revolution, og du kan også her finde rigtig meget lækkert makeup, til absolut ingen penge. Kvaliteten er rigtig god i forhold til hvor lidt du giver.

ELF
De fleste kender nok også ELF/Eyeslipsface, billigt makeup i en rigtig fin kvalitet. De har også ofte rabatkoder så der er ekstra at spare.

MUA store
Mua er også et af de helt billige mærker. Jeg har endnu ikke selv prøvet noget fra mua, så kvaliteten kan jeg desværre ikke udtale mig om, men mon ikke den er hen af elf’s og makeuprevolution?

Denne side indeholder affiliate links